Har bare hørt om Copenhagen fashion week, Stockholm fashion week og alle de andre, men her hadde jeg bare hørt om Oslo Runway.
Så når jeg fikk høre om Norwegian fashion week så gledet jeg meg som en liten unge!

Men for der som ikke helt vet hva Norwegian fashion week handler om så skal jeg fortelle litt kort om det.

Norwegian fashion center ligger på Fornebu og har siden de åpnet opp dørene fått hele 117 leietakere i splitter nye showrooms.

De har alt fra alla kategorier! Mote klær for både damer, herrer og barn, – inkluder under- og badetøy, sko, vesker og kofferter, smykker, sko, klokker, briller og annet tilbehør. Så da kan man si at de ikke bare er de største, men også de mest allsidige og innovative Motearenaen i Norge.

og for å tilpasse seg markedet som alltid forandrer på seg, så ha de sørget for pop up stands til aktører und Norwegian fashion week , så da kan utstiller få testet ut sine nye konsepter i «The Hub», som er kun tilgjengelig under de to mest travle uker i året.

Fikk se mye fint, men med en knust skjerm og kamera så fikk jeg ikke tatt så mange bilder, men her er det iallfall noe! 🙂

Ha en så fin dag alle